Is Sarkozy een gevaarlijke gek?

Frankrijk beloont Libië voor het vrijlaten van de ‘veroordeelden’ in het schijnproces rondom de Hiv-baby’s! Als dank verkoopt Sarkozy de Libische leider Kadhafi wapens! Niets goed gebaar, maar een welkome aanleiding om geld te verdienen! Het is niet de eerste keer dat het Westen zijn ziel verkoopt aan deze onbetrouwbare man!

De Franse president Sarkozy wil een betere samenwerking met Libië. Tijdens een ontmoeting met de Libische leider Kadhafi spraken de twee af samen te werken op militair-industrieel gebied. Ook is een overeenkomst ondertekend over vreedzaam gebruik van kernenergie.

De toenadering volgt op het vrijlaten van vijf Bulgaarse verpleegkundigen en een Palestijnse arts door Libië. Sarkozy had dit als voorwaarde gesteld voor een persoonlijk bezoek aan Tripoli.

De Europese Unie heeft maandenlang over het lot van de zes onderhandeld. Mede door de inzet van de vrouw van Sarkozy kwamen ze gisteren vrij.

Bron: NOS Teletekst

De joodse katholiek Sarkozy heeft vast het onderstaande filmpje niet gezien! Onbegrijpelijk is de Franse gretigheid om wapens aan Arabieren te verkopen niet. Zeker als je bedenkt dat Frankrijk al in 1970 wapens verkocht aan Libië en het land nu $460 miljoen dollar te besteden heeft als afkoopsom in de Hiv-zaak.

Frankrijks internationale betrekkingen met de Arabische wereld zijn sowieso ondoorgrondelijk. In de jaren ’50 was het de grootste bondgenoot van Israël. Onder Charles de Gaulle veranderde dit door de Zesdaagse Oorlog van 1967. Zijn regering veroordeelde alle Israëlische acties een gebruikte haar UN-vetorecht om Israël te dwarsbomen. Frankrijk koos hierbij de kant van de Arabische staten in alle stemmingen die werden voorgedragen.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: