Internet halal genoeg voor Jihadi propaganda

De zoektermen ‘convert’ en ‘religion’ leveren op YouTube voornamelijk filmpjes op van bekeerlingen tot de islam. Als je goed zoekt kom je ook enkele filmpjes tegen van bekeerlingen tot het christendom. Zelfs moslims die zich bekeren en er openlijk over praten. Dat wereldwijd veel mensen zich (her)vinden in de Bijbel van de God van ‘Abraham, Isaak en Jakob’ is in Nederland misschien moeilijk te geloven. Toch gebeurt dit op grote schaal.

Op YouTube staat je een filmpje van een Nigeriaan die de islam heeft verlaten voor het christendom. Hierin meldt hij dat veel Nigerianen zijn voorbeeld volgen. Ook AlJazeera heeft aandacht gegeven aan de vele Afrikanen (zes miljoen per jaar) die zich bekeren tot het christendom. Maar de meeste bekeerlingen zijn te vinden in Azie. Vooral in China en Korea – Noord en Zuid – kiezen veel mensen voor het geloof in Jezus. Zie bijvoorbeeld de Zuid-Koreaanse evangelisten die in Afghanistan zijn ontvoerd door de Taliban.

De vele filmpjes van bekeerlingen tot de islam is te verklaren door een ware islamitische mediaoorlog op internet. Op zich niets bijzonders omdat moslims proberen het Westen te islamiseren. Vooral in Amerika proberen ze voet aan de grond te krijgen. De vele zwarte gevangen in de VS zijn een doelwit van malafide gevangenisimams.

According to the testimony of Dr.Michael Waller before the US Senate, the conversion of convicted inmates in American prisons “is a major contributor to the phenomenal growth of Islam in the U.S.” He has testified that “there are approximately 350,000 Muslim converts in Federal, state and local prisons – with 30,000-40,000 being added to that number each year.”

Eén van de mooiste bekeringsfilmpjes is van een Turkse moslim die zich aangetrokken voelde door de kracht van de kerk.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: