Verbied dat ellendige boek

Huichelaars, lafaards of verraders zijn de critici van Wilders in Den Haag. Zijn pleidooi voor een verbod op de Koran zal het niet halen, maar een ban op het boek dat aanzet tot haat en moord moet ook niet letterlijk genomen worden. Veel gewone Nederlanders zijn niet geïnteresseerd in het uit de schappen halen van de Koran. Het gaat hen om de ergernis van de steeds groter wordende olievlek van baarden en hoofddoeken. Verbod koran

Wilders speelt in op het gevoel van vervreemding bij burgers. Een slap optreden van de overheid en de stilte bij ‘gematigde’ moslims zorgen voor de toenemende afkeer van Nederlanders tegen moslims. Het bestempelen van de Koran als ‘ellendig boek’ is het enige steuntje dat ontevreden Nederlanders krijgen vanuit Den Haag. De harde toon van Wilders’ uitspraak evenaart de afkeer tegen moslims in Nederland.

Het doel van Wilders’ uitspraak is de ontevreden Nederlanders voor zich te winnen en de andere fracties in Den Haag uit te lokken tot een reactie. Politiek Den Haag valt in te delen in drie categorieën en D66. De huichelaars zijn de christelijke partijen die bang zijn voor hun vrijheid van godsdienst. De lafaards zijn de liberalen van de VVD. En de verraders zijn de onwetenden op links.

D66 valt enerzijds buiten de boot, maar past anderzijds ook weer in elk van de drie categorieën. De pro-homo en anti-religieclub van Pechtold heeft het meest te vrezen wanneer de islam Nederland wint. Grootspraak tegen Wilders overtuigd van huichelarij, lafheid en verraad.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: