Undercover gruwelen in moskee

AMSTERDAM – Een Engelse televisieploeg filmde in het geheim in diverse moskeeën in Groot-Brittannië en kwam met schokkende beelden. De tienduizenden bezoekers krijgen over en over te horen dat het westen niet deugt en vernietigd moet worden.

Nu ligt ook de tv-zender Channel 4 onder vuur, want de beelden zouden wel erg ‘scherp’ zijn gesneden en teksten uit hun context gehaald.

Er wordt regelrechte haat tegen de Westerse wereld verspreid, zo blijkt uit de beelden. DVD’s met vreselijke teksten vinden gretig aftrek. Moslims mogen geen anders-gelovigen helpen, zo is de boodschap. Anders word je vervloekt. Homo’s moeten van de berg worden gegooid en vrouwen zonder hoofddoek mogen geslagen worden. En de maatschappij waarin we leven is tijdelijk ‘tot het moment dat wij het overgenomen hebben’.

In de Markazi-moskee Birmingham wordt openlijk gezegd dat de tijd van de jihad is aangebroken. De verslaggever van Dispatches ontdekte dat de veertig moskeeën van Markazi worden aangestuurd vanuit Saoedie Arabië.

Kijk en huiver, of is het een geregisseerde poging van de zender om Islamieten zwart te maken en angst te zaaien?

Bron: Telegraaf

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: