Sla je atlas eens open en kijk op de klok

Zelfs het weerbericht liegt ons voor. Niet – altijd, tenminste – over het weer, maar over het beeld dat wij van Europa hebben. De term Europa, met grote landen als Frankrijk en Duitsland, is maar een klein gebied vergeleken met de grote, boze en overbevolkte moslimwereld. Click mij
Overzicht EU en deel moslimwereld

Europeanen moeten beseffen dat ons continentje ten zuiden en oosten omringt is door moslims. Op de Balkan wonen negen miljoen moslims en in Oost-Europa nog eens 22 miljoen. In Rusland is bijna twintig procent van de bevolking moslim. En verwacht wordt dat over dertig jaar de meerderheid in Rusland moslim is. Toch worden we dagelijks in de maling genomen en dom gehouden door de overheid en media.

Bekijk de moslimpopulatie – gegevens 2005 – in Europa en denk aan hun fokprogramma. Als we niet demografisch oplossen, dan zeker door geweld van de geïndoctrineerde islamitische jeugd. De afkeer van moslims tegen ons lezen we dagelijks. Islamitische ziekenhuizen, islamitische thuiszorg, islamitisch bankieren tot aan islamitisch webhosten. Om over uitingen van haat maar te zwijgen. Moeten we nu blijven doorgaan met onze islamitische liefdadigheid, of denken we ook ‘genoeg is genoeg‘?

Europa

Een roep om hulp van Wilders gaat niet om Kamerzetels – en dit bericht gaat niet om stemmen voor Wilders. Nee, hij denkt aan verworven vrijheden die we hebben. Aan het doorgeven van deze verworvenheden aan onze kinderen en kleinkinderen. Het gaat om onze bewustwording van de reële situatie van islamitische overheersing. Daarin hebben we één keus: bekeren of uitsterven!

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: