Hamas leert kinderen dierenmishandeling

De zieke geest van Hamas heeft weer een nieuw thema voor kinderen, dierenmishandeling. Eerder was Mickey Mouse de held die de jeugd moest leren dat Joden slecht zijn en het goed is om een zelfmoordaanslag te pleegen. Helaas voor de kinderen heeft de tekstschrijver Farfour de Muis laten ombrengen door wie anders dan de Joden

De Amerikaanse dierenrechtenorganisatie Peta is woest op al–Aqsa TV, een kanaal waarop de radicaalislamtische partij Hamas programma’s uitzendt. Peta valt over een uitzending van de serie Pioniers van Morgen waarin dieren worden mishandeld.

Een acteur in een bijenpak slingert in een dierentuin onder meer katten aan hun staarten rond en gooit stenen naar leeuwen. Daarna drukt hij zijn kijkertjes op het hart dit niet na te gaan doen. „Dit is schokkend en weerzinwekkend”, briest een woordvoerder van Peta. „Kinderen onthouden dat het leuk is om met dieren rond te slingeren, niet dat iemand daarna zegt dat het eigenlijk niet mag.”

De zender zelf heeft nog niet gereageerd op de verwijten van Peta. Nahoul, de acteur in het bijenpak, vervangt sinds vorige maand een eveneens omstreden lookalike van Mickey Mouse die de kijkbuiskinderen aanspoorde tot het voeren van een jihad.

Deze Farfour werd in de uitzending zogenaamd doodgeslagen door een Israëlische ambtenaar die zijn land in wilde pikken. Om de dood van Farfour te wreken zouden de kijkertjes de wapens op moeten pakken tegen Israël en de Verenigde Staten.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: