Mediacorruptie inzake Jami en Wilders

Wat doe je als linkse media wanneer er kritiek is op – radicale – moslims? Precies je valt de critici aan, je laat een ‘onschuldige’ moslim aan het woord en je komt met een nog dreigender gevaar dan de islam. Dit is wat de drie-eenheid van de Nederlandse geschreven pers, televisie en radio deed de afgelopen dagen.

Reconstructie
zaterdag 4 augustus: Ehsan Jami wordt in zijn woonplaats Voorburg
geslagen, getrapt en uitgescholden door twee Marokkanen en een Somaliër. De drie hebben hem uitgescholden voor ‘kankerlandverrader en kankerhomo’ en vervolgens tegen de grond geslagen. Ook een vrouw die in zijn gezelschap was liep rake klappen op.

woensdag 8 augustus: De Volkskrant plaatst het opiniestuk ‘Genoeg is genoeg: verbied de Koran‘ van Geert Wilders, dat NRC Handelsblad weigerde te plaatsen. Hierin roept hij dat de Koran een fascistisch boek is, dat oproept tot geweld en daarom net als Mein Kampf verboden moet worden.

Dezelfde dag doet advocaat Els Lucas aangifte gedaan tegen Geert Wilders. Volgens haar zet de politicus met zijn ingezonden brief aan tot haat tussen bevolkingsgroepen. Diezelfde avond zit de advocaat nog bij Nova om te babbelen met Twan Huys.

donderdag 9 augustus: Rapper Appa roept in Dagblad De Pers: ‘Als ik Wilders ooit tegenkom, is ‘ie van mij. Ik zweer je, ik pak hem aan. En er zijn meer mensen bij wie die behoefte groeit. Men moet niet raar opkijken als Mohammed C. binnenkort opstaat. Als iemand een kogel door z’n fokking kop schiet, vind ik dat niet erg.’

Neutralisatie
woensdag 15 augustus: De ochtend start met Dagblad Metro met een voorpagina-artikel dat dierenactivisten steeds
bedreigender zijn. Vervolg op pagina 12. Dierenactivisten zijn zo bedreigend dat de journalist voor de undercoveroperatie een actievoerster heeft gevonden die enkele jaren geleden zelf aan ‘de softere kant’ heeft gestaan. Probeer dit maar eens bij radicale moslimextremisten!

Nova komt ’s avonds nogmaals – maar nu met Clairy Polak – terug op het item en heeft nu een verslaggever naar rapper Appa gestuurd. De rapper komt uitgebreid aan het woord en krijgt gratis promotie voor zijn baggermuziek. En op het einde sluit de verslaggever zijn montagewerk af met Appa die Motherfucker roept. Bestemd voor …?

Het programma vervolgt met ex-ex-moslimcomitelid Loubna Berrada die kritiek heeft op Eshan Jami. Ze vindt dat er te veel aandacht naar Jami gaat en dat de oorspronkelijke bedoelingen van het comité door hem opzij zijn geschoven. Goed werk van Nova om dit taboe voor moslims geen kans van slagen te geven!

donderdag 16 augustus: De katholieke KRO van bisschop Muskens komt in Dingen die Gebeuren weer met advocaat Els Lucas en het nieuwtje dat er tientallen aangiftes tegen Wilders zijn gedaan.

Na dit gesprek komt hetzelfde programma met een gesprek getiteld ‘Meten met twee maten?‘. Hierin wordt over de opkomst van het rechts-extremisme gesproken. De gesprekspartner is iemand van de pro-Hamas en antifascistische onderzoeksgroep Kafka. Op een schandalige manier wordt het moslimextremisme verdedigd. Gesteld dat het toch lijkt dat alle aandacht nog steeds uit gaat naar het moslimextremisme.

Conclusie
Onbegrijpelijk dat de media ons zo in de maling probeert te nemen. Waarom zijn de daders van de mishandeling van Ehsan Jami nog niet gepakt overheid? Anyway, na Pim Fortuyn – die volgens geestentolk Char omgebracht is door een complot van de overheid – wordt er door de media weer een klimaat van demonisering gecreëerd. En dat moet stoppen!

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: