Nederland terroristenkamp van Europa?

Dat ons integratiebeleid een hoax is wisten we al. Dat werd duidelijk uit het rapport van het SCP met de naam ‘Interventies voor integratie (pdf)‘.

Toch geven we ieder clubje die zich inzet voor ‘integratie’ weer een zak geld. Prioriteit heeft het weggeven van de Nederlandse nationaliteit te bemoeilijken. En het eenvoudiger maken om de Nederlandse nationaliteit in te trekken van fout mensen en deze vervolgens uit te zetten!

Hoeveel slapende terroristen heeft Nederland al voortgebracht? Dat zullen we niet weten, tot het te laat is!

Een Rotterdamse stichting ter bevordering van integratie wordt mede bestuurd door een fundamentalist, die jarenlang als ‘slapende terrorist’ voorbereidingen trof om in actie te komen.

Omar Altimimi (38) liep tegen de lamp in Engeland, waar hij begin juli werd veroordeeld tot negen jaar cel wegens terroristische activiteiten. De Nederlander bleek te beschikken over uitgebreide handleidingen voor aanslagen, onder meer met autobommen en cyaankali. Altimimi staat bij de Rotterdamse Kamer van Koophandel ingeschreven als bestuurder van de stichting Al-Ansaar Human Relief. Volgens de statuten maakt deze stichting zich sterk voor “integratie tussen jongeren van verschillende nationaliteiten”.

Doorgangshuis
In zijn strafzaak kwam naar voren dat Altimimi contacten had met terroristen in Nederland. Zijn huurwoning aan de Rotterdamse Vletstraat fungeerde als doorgangshuis en ‘paspoortenfabriek’. Kort na de aanslagen van 11 september 2001 werden onder meer op dit adres invallen gedaan. Tot de arrestanten behoorde Jerôme Courtailler, die de Amerikaanse ambassade in Parijs wilde opblazen.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: