Verhagen toont spierballen aan Hamas

Hulde voor Verhagen die zich in Europa sterk maakt tegen de terroristen van Hamas. Niets geflirt van EU-landen met moordenaars! Tuurlijk wil de PvdA haar extremisten in Nederland niet voor de voet stoten. Daarom was een delegatie van de partij samen met die van GroenLinks en de SP vorige maand al bij Hamasleider Usamah Hamdan in Syrië.

Ondanks uitlatingen van de Italiaanse premier Prodi en een commissie van het Brits Lagerhuis om in gesprek te gaan met de terreurorganisatie Hamas, blijft minister van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen (CDA) hier fel tegen: ‘De internationale gemeenschap moet niet in gesprek gaan met Hamas.’

Dat zei Verhagen vandaag op Radio 1. Verhagen vindt echter dat de internationale gemeenschap vast moet blijven houden aan de eisen die eerder zijn gesteld aan Hamas.

Vernietigen
‘Er kan pas met de organisatie gepraat worden als deze de staat Israël erkent, alle internationale afspraken accepteert en geweld afzweert,’ aldus Verhagen.

Update:
Beste mensen van Planeet GroenLinks,

Op jullie site staat ‘Planeet GroenLinks is een verzameling van berichten op GroenLinkse weblogs’. Iedere bestempeling als GroenLinkse weblog werp ik verre van mij.

Lucas Silva

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: