Binnenkort in NL: De genocidepolitiek van Jan Pronk

De PvdAllochtonen krijgt ervan langs van Ehsan Jami. In een interview van de zaterdag-editie van de Telegraaf zegt hij dat de partij zich laat gijzelen door allochtonen en moslims. Hij verwijt dat kritiek op moslims not done is in de partij. Zijn conclusie: de PvdAllochtonen is de weg kwijt. Mijn advies: Verbieden! Pronk
Eén miljard moslims, ‘slechts’ één miljoen in Nederland. “Dan zit er iets helemaal scheef

Alsof de partij zich nog niet genoeg doet om het land naar de klote te helpen heeft kandidaat-voorzitter Jan Pronk laten weten dat hij de partij weer op een linkse koers wil zetten. De genocide in Darfur is hem waarschijnlijk bevallen en komt hij nu hier de Janjaweed helpen om ons etnisch te laten zuiveren.

De PvdA laat zich gijzelen door allochtonen en moslims. Dat zegt de bedreigde PvdA-politicus Ehsan Jami in een interview met De Telegraaf dat zaterdag wordt gepubliceerd, schrijft de krant vrijdag. In het gesprek uit hij zich kritisch over de lijn van de partij en partijleider Wouter Bos.

Jami zegt met Bos te hebben gesproken maar benadrukt dat dit is gebeurd nadat de partijleider openlijk kritiek had geuit op Jami. Jami’s doelstelling is om toe te treden tot het partijbestuur van de PvdA. “De PvdA moet weer een partij van het volk worden. Kritiek op moslims is nu niet mogelijk. Kritiek is sowieso niet mogelijk. Als je de taal van het volk spreekt, ben je een populist.”

De 22-jarige, die twee weken geleden werd mishandeld vanwege zijn kritiek op de islam en wordt bewaakt, stelt dat zijn partij de weg kwijt is. Hij vraagt zich af of Bos een verandering binnen de partij kan bewerkstelligen. Ook partijpolitici uit het land twijfelen daar volgens Jami aan. “Zij zeggen: ‘Wouter Bos staat niet voor de hele partij, wij staan achter jou en jouw standpunten’. en ‘Wouter Bos kan de partij niet veranderen, zelfs als hij het zou willen. Daartoe is hij niet in staat.”

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: