Zoon Gadhafi voorspelt meer aanslagen in Europa

Interesante voorspelling van Gadhafi Jr. Terroristen zullen onvermijdelijk vaker toeslaan in Europa, ongeacht de uitkomst in Irak en Afghanistan. Bij terugtrekking uit die landen zullen radicale moslims het gebied innemen. Afghanistan zal weer worden als tijdens de Taliban.

Een stabiele regering in Irak is een hoax. Ondanks de poging van de VS om iets aanvaartbaars achter te laten na de aftocht. Een seculiere leider is beter dan een semi-stabiele regering die kort na het vertrek of na ‘vrij’ verkiezingen weg is.

Dat de radicale islam terrein wint in Europa is een open deur. De haatcentra die moskeeën genoemd worden onderwijzen wahabistische dogma’s en jihad. Terwijl gedoemde allochtonen onze gesloten maatschappij betichten van discriminatie.

Wat in Pakistan gaande is is inderdaad gevaarlijk. Iran zonder de bezopen geestelijken is een relatief modern land. Veel moslims in Europa die zich hard maken tegen de islam komen uit Iran. In Pakistan daarentegen wonen alleen maar extremisten.

Moslimextremisten zullen zonder twijfel meer aanslagen plegen in Europa. Dat heeft de zoon van de Libische leider Moammar Gadhafi vrijdag gezegd, meldt het Oostenrijkse persbureau APA.

De dreiging verdwijnt alleen als het Westen zich snel terugtrekt uit Irak en Afghanistan en de Palestijnse kwestie wordt opgelost, zei Seif al-Islam Gadhafi. De radicale islam wint volgens hem aan invloed onder jonge moslims in Europa.

Gadhafi junior omschreef de situatie in Pakistan als zeer gevaarlijk en waarschuwde voor de mogelijkheid dat moslimextremisten er de macht grijpen. Hij wees erop dat Pakistan over kernwapens beschikt. Gadhafi was in Oostenrijk op uitnodiging van de voormalig leider van de extreemrechtse FPÖ, Jörg Haider.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: