Moslimrebellen doden 13 Filipijnse militairen

Moslimrebellen hebben 13 militairen gedood in het zuiden van de Filippijnen. Onder de slachtoffers zatten vier commando’s. Het leger meldt gelukkig ook het veel leden van Abu Sayyaf heeft gedood.

In het overwegend katholieke land is zes procent van de bevolking moslim. Zij wonen voornamelijk op het zuidelijke eiland Mindanao en de Sulu-eilanden. Hier vecht het Filipijnse leger tegen extremisten, van het Moro Nationaal Bevrijdings Front die banden heeft met het terreurnetwerk Jemaah Islamiyah, op zoek naar Indonesische terroristen.

Onder deze rebellen bevinden zich ook strijders van Abu Sayyaf, een groepering die geldt als de meest gewelddadige van Zuidoost-Azië. Zij worden medeverantwoordelijk gehouden voor de aanslagen van 2002 op het vakantie-eiland Bali, waardoor ruim tweehonderd mensen omkwamen.

Vorige maand doden leden van Moro Nationaal Bevrijdings Front 14 militairen. Tien van de omgekomen soldaten werden onthoofd of verminkt. Door de gevechten zijn als zeker 60 mensen omgekomen en duizenden op de vlucht geslagen.

Zamboanga City, Philippines – Thirteen soldiers, including four junior officers, were killed Saturday in a clash with Islamic militants in the southern Philippines, a marine battalion commander said. The marine commander, who requested anonymity, said heavy fighting between the Abu Sayyaf rebels and government troops is continuing in a remote village in Unkaya Pukaan town in Basilan province, 900 kilometres south of Manila.

Among those killed were four lieutenants who graduated from the country’s elite Philippine Military Academy in 2006.

The commander said government troops had also inflicted heavy casualties on the Abu Sayyaf rebels’

Advertenties

One Response to Moslimrebellen doden 13 Filipijnse militairen

 1. vctleman schreef:

  EU leiders verzinnen “Europese islam”!

  EU islam wordt dus niet meer een onmenselijke, wrede ideologie zonder enige compassie of mededogen.
  Leugens van een niet bestaande “gematigde Europese islam” is een gevaarlijke wapen tegen de Europese volkeren. Op deze manier bekering tot de “ware islam”, gevolgd door burgeroorlogen door heel Europa is onvermijdelijk…
  Moslims kunnen nu hun “ware islam” aan de oorspronkelijke bevolking makkelijker op te leggen, want EU verraders staan volledig achter hen. Volgens zogenaamde Brusselse propaganda, islam is een “religie van de vrede”, “islam is goed maar ISIS is niet goed.” en de echte EU islam zou niet meer de wreedheid hebben die men gewend is bij de hele islamitische wereld.
  Waarom de radicale islam meer terrein wint in Europa is dus overduidelijk…Door de EU leiders gesteunde haatcentra’s die moskeeën genoemd worden onderwijzen wahabistische dogma’s en jihad, denken nu dat een Europa vol moslims het einde is.

  De “gematigde EU Islam” zal zich binnen 5 jaar bij extremistische Islamitische groepen aansluiten waarna er in meerdere grote steden in Nederland een burgeroorlog zal losbarsten, denk aan steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere, Lelystad …

  Meer dan 30 jaar het beleid van islamisering implementeren!

  We hebben het nu over een vijandige buitenlandse jihadisten onder leiding van de buitenlandse mogendheden en buitenlandse staatsambtenaren, imams, politicus die overal infiltreren, agenten van geheime diensten die in Nederland jihadisten aansturen, met een religie die predikt dat niet moslims zich moeten onderwerpen of verdreven moeten worden, hun ware doel willen bereiken.
  Huidige leiders zijn niet een beetje dom, maar zeker achterlijk.

  Hoe stom, achterlijk, lomp, idioot, enzovoort kunnen deze politici zijn! Haagse jihadist is niet zomaar uit de hemel gevallen, in Nederland is hij/zij een logische gevolg van huidige islamisering beleid die nog steeds verdedigt wordt door de VVD, PVDA, SP, D66, GL en CDA!

  Het gezegde gaat immers: ‘alles is geoorloofd in liefde en oorlog’.  

  De kern van het islamisering beleid blijft hetzelfde: “moslim is goed maar jihadist is niet goed.” Terwijl de islam als geheel alleen via terroristische organisaties wordt verspreid. Wat voor ISIS levensbelang is, wordt door Nederlandse politici voorbereid, ze willen niet stoppen met de islamisering van Nederland. En ISIS toont het ware gezicht, de wrede, onverbiddelijk dood en verderf zaaiende tronie van die zogenaamde “religie van de vrede.” die domme politici voor ISIS als vrijwilligers propageren.

  Het is een paradigma-probleem. De Nederlandse samenleving is overspoelt met de moslims… De grote steden lijken inmiddels bijna islamitische enclaves en zelfde politici maken zich bijvoorbeeld helemaal niet meer druk om de oorspronkelijke bewoners van de oude wijken in de grote steden, die tot getto’s zijn verworden. Nederland is verkwanseld, dat de identiteit van Den Haag nu onherkenbaar is getransformeerd. Elke dag komen de jihadisten richting het vermaledijde Nederland toe zonder zich druk te maken om hun islamitische identiteit, maar zodra zij naderhand dreigen te worden uitgewezen dan kan dat om allerlei redenen niet van de VVD, PVDA, D66, GL en CDA!

  CDA

  Niet alleen PVDA, D66, SP en GL maar ook CDA wilt graag dat de instroom van Moslims doorgaat. Dus meer jihadisten in Nederland die zich concentreren met name op de sluipende overname van de Nederland, mogen wel binnenstromen.
  Onder de CDA regeringen werden honderden kerken omgevormd tot de moskeen. CDA prominenten openden nieuwe moskeen,islamscholen. Balkenende poseerde met zijn heilige hoofddoek moslima’s..!Zoveel stupiditeit en nu Buma heeft over de Jihadisten. Dit is dus eigen product! Meer ontwikkelingshulp naar moslimlanden, jaarlijks miljoenen voor de uitkeringen in moslimlanden, kinderbijslagen voor de creatie van nog meer jihadisten. CDA wilt dat deze jihadisten nu niet worden uitgezet, ze willen de islamitische subsidieclubs te bekostigen.
  CDA beleid van de laatste 35 jaar voor dit land doet niet ter zake omdat dit gemeenschappelijk beleid is. Deze 35 jarige chronische fout toegeven is als een politieke faillissementsverklaring. M. Rutte is en blijft een veilingmeester die Nederland tegen het hoogste bod verkoopt! VVD, Pvda, D66 en CDA verkopen Nederland aan achterlijke uitstoot van Turkije en Marokko. Ze praten over de ISIS, maar gelijktijdig doen ze alles, wat ISIS nodig heeft om aan de macht te komen: de volledige steun die VVD en PVDA hebben gegeven aan islamitische Immigratie, moskeeën, islamitische omroepen, imams, islamscholen is hier een treurig voorbeeld van.

  De CDA islamiseert van binnenuit…daarom is er zoveel weerstand tegen de stopzetting van islamitische immigratie, stopzetting van moskeebouw en islamscholen in Nederland…

  IMAMS EN JIHAD

  Van de CDA mogen imams in moskeeën vrijelijk extremistische propaganda verkondigen: moskee bouwen, gescheiden man/vrouw verdeling in theater, zwembaden, universiteit symposiums, bikini, sharia wijken, polygamie, hedendaagse slavenhandel, ongelijkheid in rechtspraak, gedwongen bekeringen etc, dit is dus volgens CDA geen jihad, godsdienst staat boven alles!
  Terwijl, Ministers en burgemeesters zich als EU of VN gezanten gedragen, krijgen de Jihadisten grote kansen om een nieuwe provincie van islamitische Ummat-kalifaat met hoofdstad als Den Haag te stichten.
  Dit alles druist in tegen het rechtsgevoel van veel Nederlanders…De gewone burger wordt tot de laatste door de overheid zeer nauwkeurig berekende cent zó uitgeknepen, ze zijn enorme elitaire ballenpartijen geworden dat de gewone werkman nu uiteindelijk afstand moet nemen van deze partijen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: