Politie vindt grote lading springstof bij Gaza

Lading springstof gevonden bij de grens met de Gazastrook. De terroristen van Hamas zijn alleen maar bezig zich voor te bereiden met een confrontatie met Israël. Waarom horen we nu niet hoe slecht de Palestijnen in de Gazastrook het hebben? Waar zijn de beelden van de Gazaanse theocratie? En waar is G. Duisenberg wanneer het slecht gaat met de Palestijnen?

Net als in de gehele moslimwereld is het stil! Wanneer men de joden er niet de schuld van kan geven, bekommert niemand zich om de Palestijnen!

De Egyptische politie heeft zondag bij de grens met de Gazastrook een lading van vijfhonderd kilo springstof gevonden die in de bosjes verstopt was. De politie vond de zakken met het explosief TNT na een tip van plaatselijke bedoeïenen.

Het smokkelen over de Egyptisch-Israëlische grens van wapens, sigaretten en zelfs mensen die willen werken in Israël, is de Israëlische autoriteiten een doorn in het oog. Zij hebben Egypte er meerdere malen van beschuldigd dat er aan Egyptische zijde te weinig wordt gedaan om de smokkelpraktijken, met name die door gegraven tunnels, een halt toe te roepen. Caïro heeft onlangs toegezegd de strijd tegen de smokkel op te schroeven.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: