Yildirim bedreigd door aanhang Wilders?

Aanhangers van Wilders hebben Dügzün Yildirim met de dood bedreigd. Dat zegt Senator Yildirim – alias Lazrak II – zelf althans. Hij zou tientallen brieven en e-mailberichten hebben ontvangen waarin beloofd werd dat ze hem dood gaan maken.

In de poststukken zou ook steun aan Wilders worden betuigd. In een andere brief stond dat zijn vrouw zou worden verkracht. Aanleiding van de hate-mail is de opmerking van Yildirim over de kosten van de beveiliging van Wilders. Of de post daadwerkelijk van Wilders-aanhangers is onduidelijk. De politie sluit niet uit dat de bedreigingen komen van ene J. Marijnissen uit Oss.

SP-senator Yildirim uit Zwolle heeft aangifte gedaan van bedreiging met de dood. Hij denkt dat de bedreigingen per post en e-mail komen van aanhangers van de Partij voor de Vrijheid van Wilders.

Wilders
“Het gaat om tientallen bedreigingen met de dood. In die mails wordt tevens duidelijke steun betuigd aan Wilders”, zegt Yildirim. Hij stelde deze week vragen over de beveiliging van Wilders en suggereerde dat die door zijn opvattingen zelf schuldig is aan zijn onveiligheid.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: